Înapoi la pagina de pornire
Inchirieri limuzine pentru nunti Inchirieri limuzine pentru nunti

INCHIRIERI LIMUZINE

limuzine pentru nunti
LIMUZINE PENTRU EVENIMENTE

Chrysler 300c


Inchirieri limuzine


Limuzina de inchiriat Chrysler 300c are un design elegant, modern, un interior spatios si bine aerisit, si dotari excelente, fiind un mijloc de transport stilat, deosebit! Cu o capacitate de 10-11 persoane, limuzina de inchiriat Chrysler 300c reprezinta o alegere eleganta pentru evenimentele importante din viata ta: nunta, botez, petrecerea burlacilor/burlacitelor, banchet, balul bobocilor, aniversari de cuplu, zile de nastere etc. 

Vezi mai mult

Limuzina de inchiriat Chrysler 300c

Pret Inchiriere limuzina de la 99 E/ora.

Limuzina de epoca

Pret inchiriere limuzina: de la 100 E/ora.

Excalibur Vintage


Inchirieri limuzine


Limuzina de epoca Excalibur este un model cu totul aparte, fiind alegerea perfecta pentru un eveniment unde vrei sa-ti impresionezi invitatii, sau la o nuna sau petrecere cu tematica retro-vintage. Este un model elegant, stilat, potrivit pentru evenimente romantice, in cuplu, aniversari, cereri in casatorie, nunta, zile de nastere. 

Vezi mai mult

Hummer H3

Inchirieri limuzine


Limuzina de inchiriat Hummer este un model impresionant, care va atrage toate privirile. Sunt disponibile doua modele, H2 si H3, cu capacitati diferite. O poti inchiria si pentru nunta, aniversari, zile de nastere, petrecerea burlacilor/burlacitelor sau petrecerea de revelion. In plus, poti apela cu incredere la acest model pentru transferuri aeroport sau tururi de oras in scop business.

Vezi mai mult

Lux si eleganta


Pret inchiriere limuzina cu preturi de la 140 E/ora.

Alegere clasica pentru orice eveniment


Pret inchiriere limuzina de la 70 E/ora.

Cadillac DeVille

Inchiriere limuzine


Aceasta limuzina este eleganta, cu banchetele imbracate in piele de cea mai buna calitate si bar iluminat elegant ce include pahare de sampanie de cristal si frapiere. Printre dotari se numara : sistemul audio surround, mp3/dvd/ tapiterie din piele, frapiere. De asemenea interiorul este foarte spatios si confortabil.

Vezi mai mult

Chrysler 300 Argintiu

Inchiriere limuzine


Limuzina de inchiriat Chrysler 300 argintiu atrage prin lux, rafinament si grandoare. Fiind un model american, impresioneaza prin designul sofisticat, extrem de elegant, dar si prin nuanta argintie, in contrast perfect cu geamurile fumurii. Vei fi mereu in centrul atentiei cu aceasta limuzina, care este perfecta pentru evenimente stilate.

Vezi mai mult


O alegere perfecta

Pre inchiriere  limuzina cu preturi de la 99 E/ora.

Alegere clasica pentru orice eveniment


Pret inchiriere limuzina de la 80 E/ora.

Lincoln Town Car

Una dintre cele mai cunoscute si populare limuzine de inchiriat este acest model american - Lincoln Town Car. Are un design clasic, care surprinde prin simplitate si eleganta, dar si prin dotarile moderne. Nu este un model sofisticat, cu design extravagant, insa acest lucru face ca limuzina Lincoln Town Car sa fie potrivita pentru orice tip de eveniment!

Vezi mai mult

Hover


Limuzina de inchiriat Hover este eleganta, cu un design simplist dar stilat. Avand o lungime de 7 metri si o capacitate de 7 persoane, este perfecta pentru grupuri mici, care vor sa aiba o experienta deosebita cu ocazia unui eveniment special!

Vezi mai mult


O alegere perfecta

Pret inchiriere limuzina de la 70 E/ora.